2431303050 6984642438 Ζωοδόχου Πηγής 5, Τρίκαλα xaristsantilas@gmail.com
hero image
 


ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Harris Tsantilas | Μεταλλικές Κατασκευές &
Μεταλλικά Κτίρια Τρίκαλα Θεσσαλία


Διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στο χώρο, η επιχείρησή μας “Harris Tsantilas” η οποία βρίσκεται στα Τρίκαλα, μπορούμε να αναλάβουμε οποιαδήποτε μεταλλική κατασκευή επιθυμείτε στα Τρίκαλα, στην Θεσσαλία και σε όλη την Ελλάδα.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι δίπλα σας από τον σχεδιασμό και την μελέτη μέχρι την τελική παράδοση του έργου, πραγματοποιώντας λεπτομερής και πλήρης έλεγχος σε κάθε φάση. Εών όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε για τις κατασκευές των μεταλλικών κτιρίων, ελέγχονται με πιστοποιητικά ποιότητας που λαμβάνουμε από τους προμηθευτές μας.
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Μεταλλικά κτίρια
  Επενδύσεις κτιρίων με πάνελ
  Βιομηχανίες τροφίμων 
  Βιομηχανικά μεταλλικά κτίρια
  Κτίρια υγειονομικού ενδιαφέροντος
  Ψυκτικούς θαλάμους
 
Πρώτιστο μέλημα της επιχείρησής μας είναι η παροχή νέων και πρωτότυπων ιδεών στον τομέα της κατασκευής μεταλλικών έργων, η ακρίβεια στους χρόνους παράδοσης, η αρτιότητα και η πρωτοτυπία σε οποιαδήποτε μεταλλική κατασκευή καλούμαστε να φέρουμε σε πέρας.

Η τεχνογνωσία σε συνδυασμό με τα εξειδικευμένα μηχανήματα και τον άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό που διαθέτουμε, εγγυάται την επιτυχή ανάληψη και την άψογη εκπόνηση κάθε έργου που αναλαμβάνουμε στα Τρίκαλα, σε όλη την Θεσσαλία αλλά και σε όλη την Ελλάδα.
 
 
 
 
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ

Τα μεταλλικά κτίρια έχουν αρκετά πλεονεκτήματα. Μερικά από τα πιο γνωστά και προφανή πλεονεκτήματα των μεταλλικών κτιρίων είναι:
 
  Ελευθερία σε αρχιτεκτονικές - διακοσμητικές εφαρμογές
  Δυνατότητα επέμβασης οποιαδήποτε χρονική στιγμή
  Αντισεισμικές & Οικονομικές κατασκευές
  Ταχύτερη ολοκλήρωση
  Ανακυκλώσιμα υλικά
 
Εκμεταλλευόμενοι πλήρως τα πλεονεκτήματα των μεταλλικών κατασκευών, είμαστε πάντα στην διάθεσή σας, για να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε μεταλλική κατασκευή επιθυμείτε.
 
 
ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για οποιαδήποτε μεταλλική κατασκευή επιθυμείτε.